vrijdag 8 augustus 2014

vrouwtje heeft op haar nieuwe laptop iets zitten waardoor ze heel veel radiozenders kan ontvangen. Ze heeft inmiddels een paar favoriete zenders geïnstalleerd. Ik moet zeggen: ook naar mijn volle tevredenheid.

Kijk, ik ben wel is waar een moderne kater maar dat wil nog niet zeggen dat ik alleen naar moderne muziek luister. Sterker nog: ik word daar nogal hyperdepiep van. Vrouwtje en ik hebben dus gezocht naar minder opfokkende klanken. Je raadt nooit waar we uit kwamen..... op klassiek gitaar! En op klassiek piano of easy listening (alleen moet die niet te hard staan want dan ga ik alsnog stuiteren.) Maar we hebben hier ook regelmatig "gewoon" klassiek aanstaan. 's Avonds doet vrouwtje altijd mijn zin: heerlijk naar zachte gitaarmuziek luisteren. Word ik als kater zoooooo heerlijk relaxed van.

Afgelopen 2 weken is vrouwtje op vakantie geweest en hebben ze mij naar een pension gebracht. Ik heb vrouwtje vreselijk gemist. Ik kan niet zonder haar. Ik heb wel gegeten hoor maar daar hield ik het dan ook bij. Maar ik miste het geborstel aan mijn vacht en de klassieke muziek op de achtergrond ook heel erg. Als ze de radio aan zouden zetten op klassiek..... hmmmm...... misschien dat ik dan met die mevrouw ga spelen en me laat vertroetelen door haar. Maar hoe ga ik dat duidelijk maken, zucht!

Ook nu staat de radio aan op een Zwitserse zender deze keer (Radio Suisse Classique) en ik lig katerlijk heerlijk onder de tafel op het kleed te luisteren. Wat een leventje heb ik toch.